verbeelding in huis - johan verbeeld

Ga naar de inhoud

verbeelding in huis

koop of opdracht?

een afdruk uit de galerij kopen.

wat u in de galerijgangen ziet hangen, is te koop als afdruk. uitgezonderd foto’s met herkenbare mensen, tenzij ik hun schriftelijke toestemming heb. johanverbeeld neemt deel aan de 'kleine ondernemers regeling'. er wordt geen BTW in rekening gebracht of op de factuur vermeld.

  • een gewone afdruk (15 x 15, 15 - 22 cm) kost € 7,50. exclusief verzendkosten. sommige foto’s hebben door hun uitsnede een apart formaat en daardoor witte randen.
  • een bijzondere afdruk (qua formaat, ondergrond) hangt af van uw wensen. de prijs wordt opgebouwd uit de kosten hiervoor (inclusief het bestelproces en verzendkosten) plus € 15,-- voor de foto.
  • een foto als digitaal bestand kopen. dit kost minimaal € 75,- en is verder afhankelijk van het door u gewenste gebruik en de hierbij horende licentie (het gebruiksrecht). deze wordt vastgelegd in de licentieovereenkomst.

opdrachten.
  • uzelf. alleen, met partner, gezin. geen studiowerk, altijd op locatie. bij u thuis of een voor u bijzondere omgeving, wandelend over het strand. poserend, spontaan.
  • uw woning. een bijzonder huis, een mooie tuin? herinnering voor later?
  • uw bedrijf. in beeld brengen van het wie, wat, waar, hoe. uw bedrijfsgebouw. de digitale eindbewerkingen zijn volledig uw eigendom en te gebruiken zoals vastgelegd in de licentieovereenkomst.
  • een bijzondere gebeurtenis. geen bruidsfotografie! een open dag op uw bedrijf, de kerstborrel, een open huis. dat soort zaken.
foto’s kunnen ook verwerkt worden tot een ‘film’, met muziek, ondertiteling etc. te gebruiken als presentatie bijvoorbeeld.

kosten.
een uur fotografie (gemiddeld dertig foto's) vraagt een uur nabewerking. uurtarief 50 euro. eventuele reiskosten € 25,-- per uur, kilometervergoeding € 0,35 per kilometer. in overleg met u stel ik een opdrachtbeschrijving op, inclusief licentieovereenkomst.

tijd.
Is een schaars goed. in de overeenkomst wordt de oplevering vastgelegd.


Terug naar de inhoud